+36 20 910 6772
info.pdfhungary@gmail.com

Nincsenek termékek a kosárban.

0

Mikor kapcsolódhatok be a kezdő órákra és mi a jelentkezés menete?

Kezdő óráinkra folyamatosan be lehet kapcsolódni előzetes bejelentkezés nélkül az első órára. Amennyiben megtetszett ez a mozgásfajta és szeretnél a jövőben is jönni, igényelj tagsági plasztik kártyát, melynek segítéségével tudsz időpontot foglalni az időpontfoglalás menüpont alatt.

 

Az órákra be kell jelentkezni?

Igen, ha már rendelkezel plasztik tagsági kártyával, minden órát előzetes jelentkezéssel lehet látogatni. Helyedet az időpontfoglalás menüpontra kattintva foglalhatod le. Foglalás hiányában nem tudjuk garantálni, hogy lesz helyed.

 

Nem tudtam időben törölni a foglalásomat.

A PDF stúdiók házirendje szerint az órákat a kezdés előtt legalább 8 órával korábban kell törölni, máskülönben az alkalom elveszett, illetve az alkalmat ki kell fizetni. Pole Addict bérlet esetén egy-egy nappal rövidül a bérlet lejárata. Betegség esetén orvosi igazolás ellenében tudjuk az órát jóváírni. Az orvosi igazolást minden esetben a poledancefitness.hungary@gmail.com címre kérjük elküldeni.

 

Rendelkezem tagsági kártyával, de elfelejtettem a jelszavamat.

Ha elfelejtetted a jelszavadat, keress meg bennünket e-mailben és visszaállítjuk.

 

Túlhasználás jelentkezett az adatlapomon, nem tudok bejelentkezni, mit tegyek?

Ha órajeggyel látogatod óráinkat, vagy lejárt a bérleted, illetve elfogytak az alkalmaid, az OpTime időpontfoglalási rendszer ad egy alkalmat hitelbe, ez a -1 túlhasználás, melyet rendezned kell a következő alkalommal, majd újból tudsz jelentkezni.

 

Soha nem sportoltam,  nem vagyok elég erős, elkezdhetem én is a rúdtáncot?

Kezdő óráink látogatásához előképzettség és sportos múlt nem előfeltétel. Óráink már az első alkalomtól tartalmaznak kiegészítő edzést, hogy a megfelelő izomcsoportokat erősítsük , amik elengedhetetlenek a későbbiekben az akrobatikus rudas trükkök kivitelezéséhez.

Nem vagyok elég hajlékony, mit tegyek?

Már kezdő tanítványaink is részt vehetnek speciális nyújtás óráinkon PDF bérletükkel, hogy minél előbb elérhessék a haladó elemekhez szükséges hajlékonyságot.

Hány alkalom szükséges ahhoz, hogy akrobatikus elemeket is tanulhassak a rúdon fejjel lefelé?

Az első két szint elvégzéséhez minimum 1O -15 alkalom szükséges, egyénenként változó, ki milyen tempóban halad, ez függ erőnléti szinttől vagy milyen gyakran van lehetőséged óráinkat látogatni.

Van szintvizsga?

Szintvizsga nincs, az oktatók folyamatosan figyelemmel kísérik fejlődésedet és ha az adott szint elemeit elsajátítottad, a különböző elemeket össze is tudod kötni,  javasolni fogják, hogy lépj egy szintet.

Mikor és hogyan tudok fizetni?

Órajegyet vagy bérletet az első óra előtt tudsz vásárolni jelenleg csak készpénzzel.

Hány percesek az órák? A bérletek mikor járnak le?

Nálunk az órák 90 PERCESEK és bérleteink érvényessége a következő: 1O alkalmas bérlet 8 hét, 5 alkalmas bérlet 4 hét, PoleAddict, havi korlátlan bérlet 3O napos.

A bérlet minden óratípusra használható?

PDF bérleteddel bármelyik csoportos óránkat látogathatod, kivételt képeznek a workshopok és más hétvégi foglalkozások, amiknek az árát külön jelezzük.

Több stúdiótok is van. A bérletemet használhatom mindegyik PDF stúdióban?

A bérletek mindegyik PDF stúdióban felhasználhatóak. Figyelj arra, hogy a bérleted mindig nálad legyen, mert ennek hiányában az oktató órajegyet fog kérni Tőled.

Van lehetőség bérlet hosszabbításra vagy átadhatom a barátnőmnek?

A bérletek lejárata automatikusan hosszabbodik, ha saját hibánkból marad el az óra, a hivatalos ünnepnapok ebbe nem tartoznak bele. Abban az esetben, ha lebetegedtél vagy lesérültél, orvosi igazolás ellenében tudjuk meghosszabbítani a bérletedet. A bérlet más személyre nem ruházható át.

Hol találom az aktuális órarendet?

Az aktuális órarend és a stúdióink elérhetősége honlapunkon és Facebook oldalunkon is megtalálható. Facebook oldalunk mindig naprakész ezért ha bármi változás történik elsősorban ott jelezzük a napi kiírásban.

Még nem múltam el 18 éves, járhatok én is rúdfitnesz órára?

Óráinkat kortól és nemtől függetlenül bárki látogathatja. Fiatalkorúaktól, 18 év alatt,  szülői beleegyezést kérünk, a nyomtatványt emailben lehet igényelni. 6-14 éves tanítványainkat elsősorban az órarend szerinti junior órákon várjuk.

Férfi vagyok, járhatok edzésre?

Óráink koedukáltak és szívesen fogadjuk férfi vendégeinket a haladó szinten.

Milyen edző felszerelést hozzak?

Már első órától ajánlott shortban, trikóban és mezítláb edzeni. Téli időszakban természetesen bemelegítéshez és nyújtáshoz meleg ruházatot lehet viselni ezeken felül. Testápoló és kézkrém használata óra előtt nem tanácsos. PoleCon, Akrobatika, Karika és Stretching órákra leggings, póló és zokni ajánlott.

Komolyan gondolom a rúdfitneszt, szeretnék versenyezni. Van rá lehetőség?

Stúdiónk rendszeresen biztosít versenyzési lehetőséget amatőr, profi és elit szinten is. Szombatonként versenyre készítés folyik, amit előzetes bejelentkezéssel látogathatnak tanítványaink.

Mi más teendőm van az első óra előtt?

Első órára érkezz legalább negyed órával korábban, hogy órakezdés előtt ki tudd tölteni egészségügyi nyilatkozatunkat és legyen időd átöltözni, egy kicsit körülnézni, ismerkedni a hellyel. Ha teheted hozz magaddal egy kisméretű törölközőt az izzadtságod letörlésére és vizet, hogy folyamatosan pótolhasd a folyadék veszteséget.

 

Várunk szeretettel!

PDF csapata

 

Maradtak még kérdéseid? Írj nekünk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Kövess minket Facebookon

Legfrissebb információkért like-old Facebook oldalunkat:

Pole Dance Fitness Hungary